Bebida láctea fermentada utilizando lactosuero como sustituto parcial de leche y diferentes estabilizantes comerciales
The general objective of this investigation consisted in giving added value to breast-feed serum, a byproduct that is wasted by the ESPAM's workshops during the lactic processes and it can be suitable, at present generating a high contamination to the ecosystem and economic losses to the ESPAM-...
Saved in:
Main Author: | Zambrano Arias, Carlos Gerardo (author) |
---|---|
Other Authors: | Zambrano Zambrano, Jorge Ricardo (author) |
Format: | bachelorThesis |
Language: | spa |
Published: |
2013
|
Subjects: | |
Online Access: | http://repositorio.espam.edu.ec/handle/42000/161 |
Tags: |
![]()
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Similar Items
-
"Evaluación de estabilizantes de una bebida alimenticia a partir de chontaduro (Bactris gasipaes)"
by: Martinez Zambrano, Nataly Nicole
Published: (2017) -
Uso de suero para la obtención de bebida láctea fermentada.
by: Romero Frias, Gabriela Michelle
Published: (2016) -
Evaluación bromatológica y sensorial de una bebida energizante a partir de pulpa de borojó (Borojoa patinoi) y tipos de azúcares
by: Solórzano Rodríguez, Elsa Gianella
Published: (2016) -
Evaluación de la aplicación de enmiendas edáficas sobre el rendimiento pasto ryegrass (lolium perenne. var. tetraverde) en la hacienda “San Aantonio” Mira – Carchi
by: Tobar Palma, Luis Antonio
Published: (2023) -
Evaluación de la adición de sirope de mamey Pouteria sapota en yogurt
by: Astudillo Veliz, Maria Jose
Published: (2024)