Estabilidad y aceptabilidad de un néctar mix a partir de pulpa naranja (citrus sinnensis) y mandarina (citrus reticulata) con goma XANTHAN Y CMC
The objective of this research was to evaluate the stability and acceptability of a nectar mix from orange pulp (Citrus sinnensis) and tangerine (Citrus reticulata) with xanthan gum and CMC. The factors in the studies were: A: types of stabilizers (xanthan gum and CMC) and B: percentage of orange an...
Saved in:
Main Author: | Zambrano Mendoza, Byron Antonio (author) |
---|---|
Format: | bachelorThesis |
Language: | spa |
Published: |
2019
|
Subjects: | |
Online Access: | http://repositorio.espam.edu.ec/handle/42000/975 |
Tags: |
![]()
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Similar Items
-
Influencia de las gomas xanthan, cmc y guar, y sus porcentajes en la estabilidad de un néctar de carambola con naranja
by: Valencia Estacio, Jean Carlos
Published: (2022) -
Stability of orange (Citrus sinensis) and mandarin (C. reticulata) pulp nectar mix with xanthan gum and cmc
by: Macías Andrade, Edison Fabian
Published: (2022) -
Influencia de estabilizantes goma guar y goma xathan en la calidad físico-química organoléctica del néctar de tamarindo(Tamarindus indica l.)
by: Ávila Mora, Fabián Fabricio
Published: (2016) -
Elaboración de una bebida saborizada con extracto de chocho y goma xanthan como estabilizante
by: López Ayala, Dayana Yulexi
Published: (2021) -
Efecto de la goma xanthan y la hidroxipropilmetilcelulosa en las características físicas y reológicas del pan de arroz libre de gluten tipo molde
by: Morán Bravo, Katty Marisol
Published: (2015)