Plan de negocio para la internacionalización de la mantequilla de maní a la comunidad Europea
The purpose of this thesis was to prepare the Business Plan proposal for the internationalization of peanut butter, from the province of Manabí to the European market. Therefore, in its development it was necessary to use research types as field, bibliographical and descriptive; in addition, methods...
Saved in:
Main Author: | Valarezo Vera, Luciano Joaquín (author) |
---|---|
Format: | bachelorThesis |
Language: | spa |
Published: |
2019
|
Subjects: | |
Online Access: | http://repositorio.espam.edu.ec/handle/42000/1006 |
Tags: |
![]()
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Similar Items
-
Estudio de factibilidad para la creación de una empresa productora y comercializadora de mantequilla a base de maní en el cantón Durán
by: Fuentes Obando, Roger Augusto
Published: (2018) -
Efecto de porcentajes de aceite de girasol y variedades de maní para obtención de una crema en la Microempresa MANATOS
by: Zambrano Cedeño, Angela Cecibel
Published: (2023) -
Exportación de mantequilla de Sacha Inchi a Estados Unidos
by: González Jiménez, Evelyn Esther
Published: (2021) -
CREACIÓN DE LA EMPRESA SILKI S.A. DEDICADA A LA COMERCIALIZACIÓN DE MANTEQUILLA CON AJO
by: DA SILVA MORAN, KARLA JANDIRA
Published: (2013) -
Plan de exportacion de mani confitado de la microempresa VIMANI a la ciudad de Madrid, España.
by: Canto Salazar, Viviana Jessica
Published: (2012)