APA (7. basım) Alıntı

García Muñiz, C. A., & Ocampo Alcívar, J. C. (2023). Efecto reológico de la relación panela - pectina sobre las características fisicoquímicas y reológicas en la elaboración de mermelada de pitahaya (Hylocereus undatus).

Chicago Style (17. basım) Atıf

García Muñiz, César Antonio, ve Jean Carlos Ocampo Alcívar. Efecto Reológico De La Relación Panela - Pectina Sobre Las Características Fisicoquímicas Y Reológicas En La Elaboración De Mermelada De Pitahaya (Hylocereus Undatus). 2023.

MLA (9th ed.) Atıf

García Muñiz, César Antonio, ve Jean Carlos Ocampo Alcívar. Efecto Reológico De La Relación Panela - Pectina Sobre Las Características Fisicoquímicas Y Reológicas En La Elaboración De Mermelada De Pitahaya (Hylocereus Undatus). 2023.

Uyarı: Bu alıntı herzaman %100 doğru olmayabilir..