Evaluación de la seguridad y calidad alimentaria del cultivo de fréjol (Phaseolus vulgaris) empleando compost proveniente de EDAR

La presente investigación buscó evaluar la seguridad y calidad alimentaria del cultivo de fréjol (Phaseolus vulgaris) empleando compost derivado de lodos de estaciones de aguas residuales (EDAR), al identificar una gran problémica con respecto a la inocuidad alimentaria ante la decreciente fertilida...

Deskribapen osoa

Gorde:
Xehetasun bibliografikoak
Egile nagusia: Ruiz Enríquez, Ivanna Maridelya (author)
Beste egile batzuk: Vallejo Salazar, Betzave Catalina (author)
Formatua: bachelorThesis
Hizkuntza:spa
Argitaratua: 2024
Gaiak:
Sarrera elektronikoa:https://dspace.espoch.edu.ec/handle/123456789/23324
Etiketak: Etiketa erantsi
Etiketarik gabe, Izan zaitez lehena erregistro honi etiketa jartzen!