APA-ийн эшлэл(7 дахь хэвлэлт)

Tinoco Vergara, X. A. (2010). Efecto de aditivos mejoradores sobre la calidad organoléptica y tiempo de vida útil en la elaboración del pan de almidón de yuca.

Чикаго-гийн эшлэл (17 дахь хэвлэлт)

Tinoco Vergara, Xavier Alfredo. Efecto De Aditivos Mejoradores Sobre La Calidad Organoléptica Y Tiempo De Vida útil En La Elaboración Del Pan De Almidón De Yuca. 2010.

MLA -ийн эшлэл (9 дэх хэвлэлт)

Tinoco Vergara, Xavier Alfredo. Efecto De Aditivos Mejoradores Sobre La Calidad Organoléptica Y Tiempo De Vida útil En La Elaboración Del Pan De Almidón De Yuca. 2010.

Анхааруулга: Эдгээр ишлэлүүд үргэлж 100% үнэн зөв биш байж магадгүй.