Παραπομπή σε μορφή APA (7η εκδ.)

DÁVALOS GUADIR, P. E. (2015). APLICACIÓN DE COCINA MOLECULAR EN LA ELABORACIÓN DE HELADOS DE KIWY, BOROJO Y AGUACATE, COMO APORTE A LA INNOVACIÓN GASTRONÓMICA.

Παραπομπή σε μορφή Chicago (17η εκδ.)

DÁVALOS GUADIR, PATRICIA ELIZABETH. APLICACIÓN DE COCINA MOLECULAR EN LA ELABORACIÓN DE HELADOS DE KIWY, BOROJO Y AGUACATE, COMO APORTE A LA INNOVACIÓN GASTRONÓMICA. 2015.

Παραπομπή σε μορφή MLA (9th εκδ.)

DÁVALOS GUADIR, PATRICIA ELIZABETH. APLICACIÓN DE COCINA MOLECULAR EN LA ELABORACIÓN DE HELADOS DE KIWY, BOROJO Y AGUACATE, COMO APORTE A LA INNOVACIÓN GASTRONÓMICA. 2015.

Πρόσοχή: Οι παραπομπές μπορεί να μην είναι 100% ακριβείς.