DÁVALOS GUADIR, P. E. (2015). APLICACIÓN DE COCINA MOLECULAR EN LA ELABORACIÓN DE HELADOS DE KIWY, BOROJO Y AGUACATE, COMO APORTE A LA INNOVACIÓN GASTRONÓMICA.
Чикаго-гийн эшлэл (17 дахь хэвлэлт)DÁVALOS GUADIR, PATRICIA ELIZABETH. APLICACIÓN DE COCINA MOLECULAR EN LA ELABORACIÓN DE HELADOS DE KIWY, BOROJO Y AGUACATE, COMO APORTE A LA INNOVACIÓN GASTRONÓMICA. 2015.
MLA -ийн эшлэл (9 дэх хэвлэлт)DÁVALOS GUADIR, PATRICIA ELIZABETH. APLICACIÓN DE COCINA MOLECULAR EN LA ELABORACIÓN DE HELADOS DE KIWY, BOROJO Y AGUACATE, COMO APORTE A LA INNOVACIÓN GASTRONÓMICA. 2015.
Анхааруулга: Эдгээр ишлэлүүд үргэлж 100% үнэн зөв биш байж магадгүй.