APA-ийн эшлэл(7 дахь хэвлэлт)

DÁVALOS GUADIR, P. E. (2015). APLICACIÓN DE COCINA MOLECULAR EN LA ELABORACIÓN DE HELADOS DE KIWY, BOROJO Y AGUACATE, COMO APORTE A LA INNOVACIÓN GASTRONÓMICA.

Чикаго-гийн эшлэл (17 дахь хэвлэлт)

DÁVALOS GUADIR, PATRICIA ELIZABETH. APLICACIÓN DE COCINA MOLECULAR EN LA ELABORACIÓN DE HELADOS DE KIWY, BOROJO Y AGUACATE, COMO APORTE A LA INNOVACIÓN GASTRONÓMICA. 2015.

MLA -ийн эшлэл (9 дэх хэвлэлт)

DÁVALOS GUADIR, PATRICIA ELIZABETH. APLICACIÓN DE COCINA MOLECULAR EN LA ELABORACIÓN DE HELADOS DE KIWY, BOROJO Y AGUACATE, COMO APORTE A LA INNOVACIÓN GASTRONÓMICA. 2015.

Анхааруулга: Эдгээр ишлэлүүд үргэлж 100% үнэн зөв биш байж магадгүй.