Analysis of the potential in the field of gastronomic industrial tourism within the province of Córdoba according to location: Análisis del potencial en materia de turismo industrial gastronómico dentro de la provincia de Córdoba según localidad
Food products are increasingly a tourist attraction to visit certain places, as they reflect the gastronomy, culture and traditions of the areas where they are located. In this article a geographic analysis of the main products or raw materials representative of each town or locality that make up th...
Guardat en:
Autor principal: | Millán Vázquez de la Torre, Mª Genoveva (author) |
---|---|
Altres autors: | Hernández Rojas, Ricardo David (author), Dancausa Millán, Mª Genoveva (author) |
Format: | article |
Idioma: | spa |
Publicat: |
2016
|
Matèries: | |
Accés en línia: | https://publicaciones.udet.edu.ec/index.php/ricit/article/view/90 |
Etiquetes: |
![]()
Sense etiquetes, Sigues el primer a etiquetar aquest registre!
|
Ítems similars
-
La gastronomía como atractivo turístico primario en el centro histórico de Quito
per: Romero Corral, Juan Francisco
Publicat: (2018) -
Las denominaciones de origen y las indicaciones geográficas como elemento del desarrollo económico: el caso de Ecuador
per: Núñez Grijalva, Jorge
Publicat: (2020) -
Critical essay of the concept of Gastronomic Tourism between culture, heritage and travel: Análisis crítico del concepto de Turismo Gastronómico entre cultura, patrimonio y viaje.
per: Arias Castañeda, Esteban
Publicat: (2021) -
Fondas and their artisanal foods as a form of attracting gastronomic tourism to the city of Puebla : Las fondas y sus alimentos artesanales como fuente de atracción turístico gastronómico en la ciudad de Puebla
per: Acle Mena, Ramón Sebastián
Publicat: (2022) -
Las denominaciones de origen e indicaciones geográficas en el ecuador: importancia, necesidad de desarrollo y perspectivas jurídicas
per: Núñez Grijalva, Jorge
Publicat: (2017)