Analysis of the potential in the field of gastronomic industrial tourism within the province of Córdoba according to location: Análisis del potencial en materia de turismo industrial gastronómico dentro de la provincia de Córdoba según localidad
Food products are increasingly a tourist attraction to visit certain places, as they reflect the gastronomy, culture and traditions of the areas where they are located. In this article a geographic analysis of the main products or raw materials representative of each town or locality that make up th...
Kaydedildi:
Yazar: | Millán Vázquez de la Torre, Mª Genoveva (author) |
---|---|
Diğer Yazarlar: | Hernández Rojas, Ricardo David (author), Dancausa Millán, Mª Genoveva (author) |
Materyal Türü: | article |
Dil: | spa |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
2016
|
Konular: | |
Online Erişim: | https://publicaciones.udet.edu.ec/index.php/ricit/article/view/90 |
Etiketler: |
![]()
Etiket eklenmemiş, İlk siz ekleyin!
|
Benzer Materyaller
-
La gastronomía como atractivo turístico primario en el centro histórico de Quito
Yazar:: Romero Corral, Juan Francisco
Baskı/Yayın Bilgisi: (2018) -
Critical essay of the concept of Gastronomic Tourism between culture, heritage and travel: Análisis crítico del concepto de Turismo Gastronómico entre cultura, patrimonio y viaje.
Yazar:: Arias Castañeda, Esteban
Baskı/Yayın Bilgisi: (2021) -
Fondas and their artisanal foods as a form of attracting gastronomic tourism to the city of Puebla : Las fondas y sus alimentos artesanales como fuente de atracción turístico gastronómico en la ciudad de Puebla
Yazar:: Acle Mena, Ramón Sebastián
Baskı/Yayın Bilgisi: (2022) -
Las denominaciones de origen y las indicaciones geográficas como elemento del desarrollo económico: el caso de Ecuador
Yazar:: Núñez Grijalva, Jorge
Baskı/Yayın Bilgisi: (2020) -
Diseño de una aplicación con realidad aumentada para la promoción de la gastronomía ecuatoriana en Sabadell, España.
Yazar:: Rojas Romero, Paúl Sebastián
Baskı/Yayın Bilgisi: (2023)