Recovering sucrose from mechanical harvesting of green sugar cane
Sucrose is the final product of the sugar cane (Saccharum officinarum L.) agroindustrial process and is a key factor in the sugar mills activities planning. The result of its production can be affected by several factors inherent to the type of harvest, and it is common that losses are generated due...
Guardat en:
Autor principal: | Maldonado Cevallos, César Augusto (author) |
---|---|
Altres autors: | Arteaga García, María Elizabeth (author) |
Format: | article |
Idioma: | spa |
Publicat: |
2017
|
Matèries: | |
Accés en línia: | https://revistasespam.espam.edu.ec/index.php/Revista_ESPAMCIENCIA/article/view/103 |
Etiquetes: |
![]()
Sense etiquetes, Sigues el primer a etiquetar aquest registre!
|
Ítems similars
-
Utilización de tres métodos químicos para la conservación de caña de azúcar (Saccharum officinarum L.) en Puyo, Provincia de Pastaza
per: García Vilema, Franklin Raúl
Publicat: (2012) -
Utilización del jugo de caña de azúcar (Saccharum officinarum) como medio de cultivo para la producción de Saccharomyces boulardii L ., Machala 2014.
per: Espinoza Ordoñez, Vicente Armando
Publicat: (2015) -
Recovering sucrose from mechanical harvesting of green sugar cane
per: Maldonado Cevallos, César Augusto
Publicat: (2017) -
Purificación y estabilización del jugo de caña de azúcar (Saccharum Officinarum L)
per: Leitón Rosero, Fernando
Publicat: (2011) -
Utilización de Saccharum officinarum (Caña de azúcar) en la alimentación de pollos broiler
per: Calle Ortiz, Lisbeth Ximena
Publicat: (2016)