Recovering sucrose from mechanical harvesting of green sugar cane
Sucrose is the final product of the sugar cane (Saccharum officinarum L.) agroindustrial process and is a key factor in the sugar mills activities planning. The result of its production can be affected by several factors inherent to the type of harvest, and it is common that losses are generated due...
Gorde:
Egile nagusia: | Maldonado Cevallos, César Augusto (author) |
---|---|
Beste egile batzuk: | Arteaga García, María Elizabeth (author) |
Formatua: | article |
Hizkuntza: | spa |
Argitaratua: |
2017
|
Gaiak: | |
Sarrera elektronikoa: | https://revistasespam.espam.edu.ec/index.php/Revista_ESPAMCIENCIA/article/view/103 |
Etiketak: |
![]()
Etiketarik gabe, Izan zaitez lehena erregistro honi etiketa jartzen!
|
Antzeko izenburuak
-
Utilización de tres métodos químicos para la conservación de caña de azúcar (Saccharum officinarum L.) en Puyo, Provincia de Pastaza
nork: García Vilema, Franklin Raúl
Argitaratua: (2012) -
Utilización del jugo de caña de azúcar (Saccharum officinarum) como medio de cultivo para la producción de Saccharomyces boulardii L ., Machala 2014.
nork: Espinoza Ordoñez, Vicente Armando
Argitaratua: (2015) -
Recovering sucrose from mechanical harvesting of green sugar cane
nork: Maldonado Cevallos, César Augusto
Argitaratua: (2017) -
Purificación y estabilización del jugo de caña de azúcar (Saccharum Officinarum L)
nork: Leitón Rosero, Fernando
Argitaratua: (2011) -
Utilización de Saccharum officinarum (Caña de azúcar) en la alimentación de pollos broiler
nork: Calle Ortiz, Lisbeth Ximena
Argitaratua: (2016)