Recovering sucrose from mechanical harvesting of green sugar cane
Sucrose is the final product of the sugar cane (Saccharum officinarum L.) agroindustrial process and is a key factor in the sugar mills activities planning. The result of its production can be affected by several factors inherent to the type of harvest, and it is common that losses are generated due...
Sábháilte in:
Príomhchruthaitheoir: | Maldonado Cevallos, César Augusto (author) |
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Rannpháirtithe: | Arteaga García, María Elizabeth (author) |
Formáid: | article |
Teanga: | spa |
Foilsithe / Cruthaithe: |
2017
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Ábhair: | |
Rochtain ar líne: | https://revistasespam.espam.edu.ec/index.php/Revista_ESPAMCIENCIA/article/view/103 |
Clibeanna: |
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Míreanna comhchosúla
Míreanna comhchosúla
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Utilización de tres métodos químicos para la conservación de caña de azúcar (Saccharum officinarum L.) en Puyo, Provincia de Pastaza
de réir: García Vilema, Franklin Raúl
Foilsithe / Cruthaithe: (2012) -
Utilización del jugo de caña de azúcar (Saccharum officinarum) como medio de cultivo para la producción de Saccharomyces boulardii L ., Machala 2014.
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Foilsithe / Cruthaithe: (2015) -
Recovering sucrose from mechanical harvesting of green sugar cane
de réir: Maldonado Cevallos, César Augusto
Foilsithe / Cruthaithe: (2017) -
Purificación y estabilización del jugo de caña de azúcar (Saccharum Officinarum L)
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Utilización de Saccharum officinarum (Caña de azúcar) en la alimentación de pollos broiler
de réir: Calle Ortiz, Lisbeth Ximena
Foilsithe / Cruthaithe: (2016)