Recovering sucrose from mechanical harvesting of green sugar cane
Sucrose is the final product of the sugar cane (Saccharum officinarum L.) agroindustrial process and is a key factor in the sugar mills activities planning. The result of its production can be affected by several factors inherent to the type of harvest, and it is common that losses are generated due...
Bewaard in:
Hoofdauteur: | Maldonado Cevallos, César Augusto (author) |
---|---|
Andere auteurs: | Arteaga García, María Elizabeth (author) |
Formaat: | article |
Taal: | spa |
Gepubliceerd in: |
2017
|
Onderwerpen: | |
Online toegang: | https://revistasespam.espam.edu.ec/index.php/Revista_ESPAMCIENCIA/article/view/103 |
Tags: |
![]()
Geen labels, Wees de eerste die dit record labelt!
|
Gelijkaardige items
-
Utilización de tres métodos químicos para la conservación de caña de azúcar (Saccharum officinarum L.) en Puyo, Provincia de Pastaza
door: García Vilema, Franklin Raúl
Gepubliceerd in: (2012) -
Utilización del jugo de caña de azúcar (Saccharum officinarum) como medio de cultivo para la producción de Saccharomyces boulardii L ., Machala 2014.
door: Espinoza Ordoñez, Vicente Armando
Gepubliceerd in: (2015) -
Recovering sucrose from mechanical harvesting of green sugar cane
door: Maldonado Cevallos, César Augusto
Gepubliceerd in: (2017) -
Purificación y estabilización del jugo de caña de azúcar (Saccharum Officinarum L)
door: Leitón Rosero, Fernando
Gepubliceerd in: (2011) -
Utilización de Saccharum officinarum (Caña de azúcar) en la alimentación de pollos broiler
door: Calle Ortiz, Lisbeth Ximena
Gepubliceerd in: (2016)