Recovering sucrose from mechanical harvesting of green sugar cane
Sucrose is the final product of the sugar cane (Saccharum officinarum L.) agroindustrial process and is a key factor in the sugar mills activities planning. The result of its production can be affected by several factors inherent to the type of harvest, and it is common that losses are generated due...
Zapisane w:
1. autor: | Maldonado Cevallos, César Augusto (author) |
---|---|
Kolejni autorzy: | Arteaga García, María Elizabeth (author) |
Format: | article |
Język: | spa |
Wydane: |
2017
|
Hasła przedmiotowe: | |
Dostęp online: | https://revistasespam.espam.edu.ec/index.php/Revista_ESPAMCIENCIA/article/view/103 |
Etykiety: |
![]()
Nie ma etykietki, Dołącz pierwszą etykiete!
|
Podobne zapisy
-
Utilización de tres métodos químicos para la conservación de caña de azúcar (Saccharum officinarum L.) en Puyo, Provincia de Pastaza
od: García Vilema, Franklin Raúl
Wydane: (2012) -
Utilización del jugo de caña de azúcar (Saccharum officinarum) como medio de cultivo para la producción de Saccharomyces boulardii L ., Machala 2014.
od: Espinoza Ordoñez, Vicente Armando
Wydane: (2015) -
Recovering sucrose from mechanical harvesting of green sugar cane
od: Maldonado Cevallos, César Augusto
Wydane: (2017) -
Purificación y estabilización del jugo de caña de azúcar (Saccharum Officinarum L)
od: Leitón Rosero, Fernando
Wydane: (2011) -
Utilización de Saccharum officinarum (Caña de azúcar) en la alimentación de pollos broiler
od: Calle Ortiz, Lisbeth Ximena
Wydane: (2016)