Natural and cultural landscape of fine cocoa as part of the agrotourism offer in Manabí
This study sought to diagnose the current situation of the tourism resources that make up the natural and cultural landscape of fine-cocoa-related destinations in Manabí. We developed a methodological approach to determine the potential of all components within the tourist offer design in the provin...
Guardado en:
Autor principal: | Andrade Alcívar, Luis Dionicio (author) |
---|---|
Otros Autores: | Mendoza Ponce, Henry Xavier (author) |
Formato: | article |
Lenguaje: | spa |
Publicado: |
2015
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://revistasespam.espam.edu.ec/index.php/Revista_ESPAMCIENCIA/article/view/151 |
Etiquetas: |
![]()
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!
|
Ejemplares similares
-
Natural and cultural landscape of fine cocoa as part of the agrotourism offer in Manabí
por: Andrade Alcívar, Luis Dionicio
Publicado: (2015) -
Sugarcane and its derivatives as key factors for agrotourism development in Ecuador: La caña de azúcar y sus derivados como factores claves para el desarrollo agroturístico en Ecuador.
por: Félix, Angel Guillermo
Publicado: (2022) -
Caracterización del proceso de fermentación del cacao variedad nacional mediante el uso de técnicas moleculares y de detección de compuestos de aroma.
por: Prado Lince, Mónica Lissette
Publicado: (2015) -
Economy of knowledge: methodology for the development of agrotourism
por: González Sánchez, Angélica María
Publicado: (2018) -
Comunicación visual y redes sociales en la comunicación externa de la Corporación Microempresarial para el desarrollo productivo del Litoral de la provincia del Guayas
por: Tutasi Garcés, Jessica del Pilar
Publicado: (2021)