Natural and cultural landscape of fine cocoa as part of the agrotourism offer in Manabí
This study sought to diagnose the current situation of the tourism resources that make up the natural and cultural landscape of fine-cocoa-related destinations in Manabí. We developed a methodological approach to determine the potential of all components within the tourist offer design in the provin...
Uloženo v:
Hlavní autor: | Andrade Alcívar, Luis Dionicio (author) |
---|---|
Další autoři: | Mendoza Ponce, Henry Xavier (author) |
Médium: | article |
Jazyk: | spa |
Vydáno: |
2015
|
Témata: | |
On-line přístup: | https://revistasespam.espam.edu.ec/index.php/Revista_ESPAMCIENCIA/article/view/151 |
Tagy: |
![]()
Žádné tagy, Buďte první, kdo vytvoří štítek k tomuto záznamu!
|
Podobné jednotky
-
Natural and cultural landscape of fine cocoa as part of the agrotourism offer in Manabí
Autor: Andrade Alcívar, Luis Dionicio
Vydáno: (2015) -
Sugarcane and its derivatives as key factors for agrotourism development in Ecuador: La caña de azúcar y sus derivados como factores claves para el desarrollo agroturístico en Ecuador.
Autor: Félix, Angel Guillermo
Vydáno: (2022) -
Caracterización del proceso de fermentación del cacao variedad nacional mediante el uso de técnicas moleculares y de detección de compuestos de aroma.
Autor: Prado Lince, Mónica Lissette
Vydáno: (2015) -
Economy of knowledge: methodology for the development of agrotourism
Autor: González Sánchez, Angélica María
Vydáno: (2018) -
Comunicación visual y redes sociales en la comunicación externa de la Corporación Microempresarial para el desarrollo productivo del Litoral de la provincia del Guayas
Autor: Tutasi Garcés, Jessica del Pilar
Vydáno: (2021)