Natural and cultural landscape of fine cocoa as part of the agrotourism offer in Manabí
This study sought to diagnose the current situation of the tourism resources that make up the natural and cultural landscape of fine-cocoa-related destinations in Manabí. We developed a methodological approach to determine the potential of all components within the tourist offer design in the provin...
Na minha lista:
Autor principal: | Andrade Alcívar, Luis Dionicio (author) |
---|---|
Outros Autores: | Mendoza Ponce, Henry Xavier (author) |
Formato: | article |
Idioma: | spa |
Publicado em: |
2015
|
Assuntos: | |
Acesso em linha: | https://revistasespam.espam.edu.ec/index.php/Revista_ESPAMCIENCIA/article/view/151 |
Tags: |
![]()
Sem tags, seja o primeiro a adicionar uma tag!
|
Registros relacionados
-
Natural and cultural landscape of fine cocoa as part of the agrotourism offer in Manabí
por: Andrade Alcívar, Luis Dionicio
Publicado em: (2015) -
Sugarcane and its derivatives as key factors for agrotourism development in Ecuador: La caña de azúcar y sus derivados como factores claves para el desarrollo agroturístico en Ecuador.
por: Félix, Angel Guillermo
Publicado em: (2022) -
Caracterización del proceso de fermentación del cacao variedad nacional mediante el uso de técnicas moleculares y de detección de compuestos de aroma.
por: Prado Lince, Mónica Lissette
Publicado em: (2015) -
Economy of knowledge: methodology for the development of agrotourism
por: González Sánchez, Angélica María
Publicado em: (2018) -
Comunicación visual y redes sociales en la comunicación externa de la Corporación Microempresarial para el desarrollo productivo del Litoral de la provincia del Guayas
por: Tutasi Garcés, Jessica del Pilar
Publicado em: (2021)