Preparation of an expanded extruded salty snack based on lups (Lupinus mutabilis) and corn
This work deals with the development of a salty expanded snack ready for human consumption, made from corn grits and Lupine beans by extrusion process. The combination of cereal (corn grits) and legume (Lupine bean) gives the product an amino acid balance that increase its nutritive value. In the pr...
Uloženo v:
Hlavní autor: | Santacruz Terán, Stalin Gustavo (author) |
---|---|
Další autoři: | Cadena Maldona, Cristina Daniela (author), Yánez Sotomayor, Santiago Xavier (author) |
Médium: | article |
Jazyk: | spa |
Vydáno: |
2022
|
Témata: | |
On-line přístup: | https://revistasespam.espam.edu.ec/index.php/Revista_ESPAMCIENCIA/article/view/223 |
Tagy: |
![]()
Žádné tagy, Buďte první, kdo vytvoří štítek k tomuto záznamu!
|
Podobné jednotky
-
Preparation of an expanded extruded salty snack based on lups (Lupinus mutabilis) and corn
Autor: Santacruz Terán, Stalin Gustavo
Vydáno: (2022) -
Diseño de un sistema de desempolvado para una planta que elabora cereales extruidos
Autor: Castillo Aguilar, Rosa Clara
Vydáno: (2016) -
Agronomic and productive effect of biofertilization based on microalgae Chaetoceros gracilis and Chlorella vulgaris in the cultivation of corn (Zea mays L.) in Pueblo Viejo, Ecuador
Autor: García Vásquez, Guillermo Enrique
Vydáno: (2023) -
Manual para la transformación del Chocho (lupinus mutabilis sweet) en Harina y sus derivados: Pan, Barras Energéticas y Extruidos.
Autor: Calvache Tipán, Edwin Adrián
Vydáno: (2020) -
Manual para la transformación del Chocho (lupinus mutabilis sweet) en Harina y sus derivados: Pan, Barras Energéticas y Extruidos.
Autor: Calvache Tipán, Edwin Adrián
Vydáno: (2020)