Preparation of an expanded extruded salty snack based on lups (Lupinus mutabilis) and corn
This work deals with the development of a salty expanded snack ready for human consumption, made from corn grits and Lupine beans by extrusion process. The combination of cereal (corn grits) and legume (Lupine bean) gives the product an amino acid balance that increase its nutritive value. In the pr...
Wedi'i Gadw mewn:
Prif Awdur: | Santacruz Terán, Stalin Gustavo (author) |
---|---|
Awduron Eraill: | Cadena Maldona, Cristina Daniela (author), Yánez Sotomayor, Santiago Xavier (author) |
Fformat: | article |
Iaith: | spa |
Cyhoeddwyd: |
2022
|
Pynciau: | |
Mynediad Ar-lein: | https://revistasespam.espam.edu.ec/index.php/Revista_ESPAMCIENCIA/article/view/223 |
Tagiau: |
![]()
Dim Tagiau, Byddwch y cyntaf i dagio'r cofnod hwn!
|
Eitemau Tebyg
-
Preparation of an expanded extruded salty snack based on lups (Lupinus mutabilis) and corn
gan: Santacruz Terán, Stalin Gustavo
Cyhoeddwyd: (2022) -
Diseño de un sistema de desempolvado para una planta que elabora cereales extruidos
gan: Castillo Aguilar, Rosa Clara
Cyhoeddwyd: (2016) -
Agronomic and productive effect of biofertilization based on microalgae Chaetoceros gracilis and Chlorella vulgaris in the cultivation of corn (Zea mays L.) in Pueblo Viejo, Ecuador
gan: García Vásquez, Guillermo Enrique
Cyhoeddwyd: (2023) -
Manual para la transformación del Chocho (lupinus mutabilis sweet) en Harina y sus derivados: Pan, Barras Energéticas y Extruidos.
gan: Calvache Tipán, Edwin Adrián
Cyhoeddwyd: (2020) -
Manual para la transformación del Chocho (lupinus mutabilis sweet) en Harina y sus derivados: Pan, Barras Energéticas y Extruidos.
gan: Calvache Tipán, Edwin Adrián
Cyhoeddwyd: (2020)