Preparation of an expanded extruded salty snack based on lups (Lupinus mutabilis) and corn
This work deals with the development of a salty expanded snack ready for human consumption, made from corn grits and Lupine beans by extrusion process. The combination of cereal (corn grits) and legume (Lupine bean) gives the product an amino acid balance that increase its nutritive value. In the pr...
Gardado en:
Autor Principal: | Santacruz Terán, Stalin Gustavo (author) |
---|---|
Outros autores: | Cadena Maldona, Cristina Daniela (author), Yánez Sotomayor, Santiago Xavier (author) |
Formato: | article |
Idioma: | spa |
Publicado: |
2022
|
Subjects: | |
Acceso en liña: | https://revistasespam.espam.edu.ec/index.php/Revista_ESPAMCIENCIA/article/view/223 |
Tags: |
![]()
Sen Etiquetas, Sexa o primeiro en etiquetar este rexistro!
|
Títulos similares
-
Preparation of an expanded extruded salty snack based on lups (Lupinus mutabilis) and corn
por: Santacruz Terán, Stalin Gustavo
Publicado: (2022) -
Diseño de un sistema de desempolvado para una planta que elabora cereales extruidos
por: Castillo Aguilar, Rosa Clara
Publicado: (2016) -
Agronomic and productive effect of biofertilization based on microalgae Chaetoceros gracilis and Chlorella vulgaris in the cultivation of corn (Zea mays L.) in Pueblo Viejo, Ecuador
por: García Vásquez, Guillermo Enrique
Publicado: (2023) -
Manual para la transformación del Chocho (lupinus mutabilis sweet) en Harina y sus derivados: Pan, Barras Energéticas y Extruidos.
por: Calvache Tipán, Edwin Adrián
Publicado: (2020) -
Manual para la transformación del Chocho (lupinus mutabilis sweet) en Harina y sus derivados: Pan, Barras Energéticas y Extruidos.
por: Calvache Tipán, Edwin Adrián
Publicado: (2020)