Effect of cocoa processing on the content and antioxidant activity of phenolic compounds
Chocolate is a product that has great acceptance among consumers. The presented henolic compounds in fruits and vegetables are known to provide health benefits, however, these can be affected by agents such as temperature and oxygen. In the present work, the effect of cocoa processing on the content...
Wedi'i Gadw mewn:
Prif Awdur: | Santacruz Terán, Stalin Gustavo (author) |
---|---|
Awduron Eraill: | Mantuano Morán, Wellington Alex (author) |
Fformat: | article |
Iaith: | spa |
Cyhoeddwyd: |
2021
|
Pynciau: | |
Mynediad Ar-lein: | https://revistasespam.espam.edu.ec/index.php/Revista_ESPAMCIENCIA/article/view/221 |
Tagiau: |
![]()
Dim Tagiau, Byddwch y cyntaf i dagio'r cofnod hwn!
|
Eitemau Tebyg
-
Effect of drying temperature on polyphenolic compounds and antioxidant activity of Piper aduncum L. leaves: Agroindustria
gan: Luna-Fox, Sting Brayan
Cyhoeddwyd: (2024) -
Comportamiento antioxidante y polifenólico de la Guaviduca (Piper carpunya L) en extracción seca y húmeda
gan: Enriquez, Miguel
Cyhoeddwyd: (2019) -
Elaboración de vino a base de níspero (Eriobotrya japónica) y nibs de cacao arriba (Theobroma cacao L) mediante el uso de dos variedades de levaduras vínicas
gan: Tapia Herrera, Angie Veruzca
Cyhoeddwyd: (2022) -
Condiciones de germinación para potenciar el contenido de proteína y de polifenoles totales del maíz morado (Zea Mays L.) Iniap - 199 “racimo de uva” de importancia Agroindustrial
gan: Chimbo Chimbo, Willian Arnulfo
Cyhoeddwyd: (2020) -
Estudio de los principales metabolitos y determinación de polifenoles presentes en las semillas del zapallo (Cucurbita maxima)
gan: Alejandro Almeida, Samantha Sugey
Cyhoeddwyd: (2023)