Effect of cocoa processing on the content and antioxidant activity of phenolic compounds
Chocolate is a product that has great acceptance among consumers. The presented henolic compounds in fruits and vegetables are known to provide health benefits, however, these can be affected by agents such as temperature and oxygen. In the present work, the effect of cocoa processing on the content...
Gorde:
Egile nagusia: | Santacruz Terán, Stalin Gustavo (author) |
---|---|
Beste egile batzuk: | Mantuano Morán, Wellington Alex (author) |
Formatua: | article |
Hizkuntza: | spa |
Argitaratua: |
2021
|
Gaiak: | |
Sarrera elektronikoa: | https://revistasespam.espam.edu.ec/index.php/Revista_ESPAMCIENCIA/article/view/221 |
Etiketak: |
![]()
Etiketarik gabe, Izan zaitez lehena erregistro honi etiketa jartzen!
|
Antzeko izenburuak
-
Effect of drying temperature on polyphenolic compounds and antioxidant activity of Piper aduncum L. leaves: Agroindustria
nork: Luna-Fox, Sting Brayan
Argitaratua: (2024) -
Comportamiento antioxidante y polifenólico de la Guaviduca (Piper carpunya L) en extracción seca y húmeda
nork: Enriquez, Miguel
Argitaratua: (2019) -
Elaboración de vino a base de níspero (Eriobotrya japónica) y nibs de cacao arriba (Theobroma cacao L) mediante el uso de dos variedades de levaduras vínicas
nork: Tapia Herrera, Angie Veruzca
Argitaratua: (2022) -
Condiciones de germinación para potenciar el contenido de proteína y de polifenoles totales del maíz morado (Zea Mays L.) Iniap - 199 “racimo de uva” de importancia Agroindustrial
nork: Chimbo Chimbo, Willian Arnulfo
Argitaratua: (2020) -
Estudio de los principales metabolitos y determinación de polifenoles presentes en las semillas del zapallo (Cucurbita maxima)
nork: Alejandro Almeida, Samantha Sugey
Argitaratua: (2023)