Effect of cocoa processing on the content and antioxidant activity of phenolic compounds
Chocolate is a product that has great acceptance among consumers. The presented henolic compounds in fruits and vegetables are known to provide health benefits, however, these can be affected by agents such as temperature and oxygen. In the present work, the effect of cocoa processing on the content...
Saved in:
主要作者: | Santacruz Terán, Stalin Gustavo (author) |
---|---|
其他作者: | Mantuano Morán, Wellington Alex (author) |
格式: | article |
語言: | spa |
出版: |
2021
|
主題: | |
在線閱讀: | https://revistasespam.espam.edu.ec/index.php/Revista_ESPAMCIENCIA/article/view/221 |
標簽: |
![]()
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!
|
相似書籍
-
Effect of drying temperature on polyphenolic compounds and antioxidant activity of Piper aduncum L. leaves: Agroindustria
由: Luna-Fox, Sting Brayan
出版: (2024) -
Elaboración de vino a base de níspero (Eriobotrya japónica) y nibs de cacao arriba (Theobroma cacao L) mediante el uso de dos variedades de levaduras vínicas
由: Tapia Herrera, Angie Veruzca
出版: (2022) -
Comportamiento antioxidante y polifenólico de la Guaviduca (Piper carpunya L) en extracción seca y húmeda
由: Enriquez, Miguel
出版: (2019) -
Condiciones de germinación para potenciar el contenido de proteína y de polifenoles totales del maíz morado (Zea Mays L.) Iniap - 199 “racimo de uva” de importancia Agroindustrial
由: Chimbo Chimbo, Willian Arnulfo
出版: (2020) -
Estudio de los principales metabolitos y determinación de polifenoles presentes en las semillas del zapallo (Cucurbita maxima)
由: Alejandro Almeida, Samantha Sugey
出版: (2023)