Productive characteristics in broilers using oregano flour as a growth promoter
In order to evaluate the inclusion of proportions of oregano leaf flour (HHO) in the commercial balanced feed (ABC) of broilers, the body weight (CP), daily gain were quantified in the start and fattening phase weight (GDP), daily feed intake (ADC), feed conversion index (ICA) and mortality (OM) in...
Wedi'i Gadw mewn:
Prif Awdur: | Tenías Campos, Juan (author) |
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Awduron Eraill: | Alfaro Escalona, Mayra (author), Rivas Nichorzon, Magalys (author), Cárdenas Ramírez, Liseth (author), Silva-Acuña, Ramón (author) |
Fformat: | article |
Iaith: | spa |
Cyhoeddwyd: |
2021
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Pynciau: | |
Mynediad Ar-lein: | https://revistasespam.espam.edu.ec/index.php/Revista_ESPAMCIENCIA/article/view/283 |
Tagiau: |
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Eitemau Tebyg
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Digestive allometry in broilers supplemented with oregano flour as a growth promoter
gan: Tenías Campos, Juan
Cyhoeddwyd: (2022) -
Efecto inhibitori del aceite esencial de orégano (Origanum vulgare) frente a cepas de Aggregatibacter actinomycetemcomitans
gan: Yerovi Usiña, Lizeth Viviana
Cyhoeddwyd: (2017) -
Evaluación del efecto antimicrobiano de los aceites esenciales de orégano y canela en el pan integral
gan: Rubio Peralta, María Belén
Cyhoeddwyd: (2017) -
Evaluación antimicrobiana del aceite esencial de orégano (Origanum vulgare) en embutidos artesanales de porcino frente a Escherichia coli
gan: Condoy Suarez, Pamela Milena
Cyhoeddwyd: (2023) -
Efecto antifúngico del aceite esencial del origanum vulgare (orégano) y cymbopogon citratus (hierba luisa), sobre cepas de cándida albicans en comparación con la nistatina estudio invitro
gan: Chamba Pascal, Lupe Maritsa
Cyhoeddwyd: (2015)