Productive characteristics in broilers using oregano flour as a growth promoter
In order to evaluate the inclusion of proportions of oregano leaf flour (HHO) in the commercial balanced feed (ABC) of broilers, the body weight (CP), daily gain were quantified in the start and fattening phase weight (GDP), daily feed intake (ADC), feed conversion index (ICA) and mortality (OM) in...
Gorde:
Egile nagusia: | Tenías Campos, Juan (author) |
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Beste egile batzuk: | Alfaro Escalona, Mayra (author), Rivas Nichorzon, Magalys (author), Cárdenas Ramírez, Liseth (author), Silva-Acuña, Ramón (author) |
Formatua: | article |
Hizkuntza: | spa |
Argitaratua: |
2021
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Gaiak: | |
Sarrera elektronikoa: | https://revistasespam.espam.edu.ec/index.php/Revista_ESPAMCIENCIA/article/view/283 |
Etiketak: |
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Antzeko izenburuak
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Digestive allometry in broilers supplemented with oregano flour as a growth promoter
nork: Tenías Campos, Juan
Argitaratua: (2022) -
Efecto inhibitori del aceite esencial de orégano (Origanum vulgare) frente a cepas de Aggregatibacter actinomycetemcomitans
nork: Yerovi Usiña, Lizeth Viviana
Argitaratua: (2017) -
Evaluación del efecto antimicrobiano de los aceites esenciales de orégano y canela en el pan integral
nork: Rubio Peralta, María Belén
Argitaratua: (2017) -
Evaluación antimicrobiana del aceite esencial de orégano (Origanum vulgare) en embutidos artesanales de porcino frente a Escherichia coli
nork: Condoy Suarez, Pamela Milena
Argitaratua: (2023) -
Efecto antifúngico del aceite esencial del origanum vulgare (orégano) y cymbopogon citratus (hierba luisa), sobre cepas de cándida albicans en comparación con la nistatina estudio invitro
nork: Chamba Pascal, Lupe Maritsa
Argitaratua: (2015)