Productive characteristics in broilers using oregano flour as a growth promoter
In order to evaluate the inclusion of proportions of oregano leaf flour (HHO) in the commercial balanced feed (ABC) of broilers, the body weight (CP), daily gain were quantified in the start and fattening phase weight (GDP), daily feed intake (ADC), feed conversion index (ICA) and mortality (OM) in...
Tallennettuna:
Päätekijä: | Tenías Campos, Juan (author) |
---|---|
Muut tekijät: | Alfaro Escalona, Mayra (author), Rivas Nichorzon, Magalys (author), Cárdenas Ramírez, Liseth (author), Silva-Acuña, Ramón (author) |
Aineistotyyppi: | article |
Kieli: | spa |
Julkaistu: |
2021
|
Aiheet: | |
Linkit: | https://revistasespam.espam.edu.ec/index.php/Revista_ESPAMCIENCIA/article/view/283 |
Tagit: |
![]()
Ei tageja, Lisää ensimmäinen tagi!
|
Samankaltaisia teoksia
-
Digestive allometry in broilers supplemented with oregano flour as a growth promoter
Tekijä: Tenías Campos, Juan
Julkaistu: (2022) -
Efecto inhibitori del aceite esencial de orégano (Origanum vulgare) frente a cepas de Aggregatibacter actinomycetemcomitans
Tekijä: Yerovi Usiña, Lizeth Viviana
Julkaistu: (2017) -
Evaluación del efecto antimicrobiano de los aceites esenciales de orégano y canela en el pan integral
Tekijä: Rubio Peralta, María Belén
Julkaistu: (2017) -
Evaluación antimicrobiana del aceite esencial de orégano (Origanum vulgare) en embutidos artesanales de porcino frente a Escherichia coli
Tekijä: Condoy Suarez, Pamela Milena
Julkaistu: (2023) -
Efecto antifúngico del aceite esencial del origanum vulgare (orégano) y cymbopogon citratus (hierba luisa), sobre cepas de cándida albicans en comparación con la nistatina estudio invitro
Tekijä: Chamba Pascal, Lupe Maritsa
Julkaistu: (2015)