Preparation of an expanded extruded salty snack based on lups (Lupinus mutabilis) and corn
This work deals with the development of a salty expanded snack ready for human consumption, made from corn grits and Lupine beans by extrusion process. The combination of cereal (corn grits) and legume (Lupine bean) gives the product an amino acid balance that increase its nutritive value. In the pr...
Gardado en:
Autor Principal: | Santacruz Terán, Stalin Gustavo (author) |
---|---|
Outros autores: | Cadena Maldona, Cristina Daniela (author), Yánez Sotomayor, Santiago Xavier (author) |
Formato: | article |
Idioma: | spa |
Publicado: |
2022
|
Acceso en liña: | https://revistasespam.espam.edu.ec/index.php/Revista_ESPAMCIENCIA/article/view/223 |
Tags: |
![]()
Sen Etiquetas, Sexa o primeiro en etiquetar este rexistro!
|
Títulos similares
-
Preparation of an expanded extruded salty snack based on lups (Lupinus mutabilis) and corn
por: Santacruz Terán, Stalin Gustavo
Publicado: (2022) -
Salty Taste Intensity Classifier Through Multivariate Analysis
por: Fuentes Pérez, Esteban
Publicado: (2022) -
Plan de negocios para la industrialización y comercialización de snacks de chocho (Lupinus mutabilis Sweet) en la ciudad de Riobamba.
por: Cabascango Cáceres, Sebastián Humberto
Publicado: (2021) -
Elaboración de snacks a base de chocho (Lupinus mutabilis) y cebada (Hordeum vulgare) como fuente nutricional, en el complejo agroindustrial de la Universidad Estatal de Bolívar
por: Armijo Peñafiel, José Enrique
Publicado: (2023) -
Creación de cuatro preparaciones a base de chocho (Lupinus mutabilis Sweet)
por: Albacura Gramal, Diana Elizabeth
Publicado: (2025)