Rescate de los recursos genéticos del cacao relacionados con la variedad nacional: exploración en la Amazonía ecuatoriana (2010-2013)
Traditional cocoa plantations in Ecuador are mostly composed of a complex mix of highly variable hybrid progenies, which has greatly reduced the population of native trees of the “Nacional” variety, to such a point that they are considered today as heading for extinction, which is increasingly worry...
Uloženo v:
Hlavní autor: | Loor Solorzano, Rey Gastón (author) |
---|---|
Další autoři: | Lachenaud, Philippe (author), Fouet, Olivier (author), Argout, Xavier (author), Peña, Geover (author), Castro Macias, José (author), Amores Puyutaxi, Freddy Marcelo (author), Valdez, Francisco (author), Hurtado, Julio (author), Lanaud, Claire (author) |
Médium: | article |
Jazyk: | spa |
Vydáno: |
2015
|
Témata: | |
On-line přístup: | https://revistasespam.espam.edu.ec/index.php/Revista_ESPAMCIENCIA/article/view/101 |
Tagy: |
![]()
Žádné tagy, Buďte první, kdo vytvoří štítek k tomuto záznamu!
|
Podobné jednotky
-
VALORIZATION OF COCOA BY PRODUCTS: APPLICATIONS AND PERSPECTIVES IN THE FOOD INDUSTRY
Autor: Chico, Mayra Fernanda
Vydáno: (2022) -
Evaluación de la diversidad genética de cacao (Theobroma cacao) en la Provincia de Zamora Chinchipe mediante marcadores moleculares microsatélites SSrS
Autor: Villacres Castro, Daniel Alejandro
Vydáno: (2019) -
Evaluación de la diversidad genética de cacao (Theobroma cacao) en la Provincia de Zamora Chinchipe mediante marcadores moleculares microsatélites SSrS
Autor: Villacres Castro, Daniel Alejandro
Vydáno: (2019) -
“Propuesta de una ruta turística fluvial sobre el Río Zamora en el cantón Yantzaza, provincia de Zamora Chinchipe”
Autor: Herrera Flores, Bryan Gonzalo
Vydáno: (2022) -
“Estudio de los factores para la marca turística del cantón Zamora, provincia de Zamora Chinchipe.”
Autor: Ruiz González., Magali Anahi
Vydáno: (2024)