Evaluación de un yogurt semidescremado con adición de mortiño (Vaccinium floribundum) elaborado con dos tipos de fermentos lácteos danisco (Yo-mix 883 lyo 50 dcu) y chr-hansen (fd-dvs yo flex mild 1.0), en la Universidad Estatal de Bolívar

The experimental part of the degree work was developed in the General Laboratory of the Faculty of Agricultural Sciences, Natural Resources and Environment of the State University of Bolivar, where the main objective was "To evaluate a semi-skimmed yogurt with the addition of mortiño (Vaccinium...

Disgrifiad llawn

Wedi'i Gadw mewn:
Manylion Llyfryddiaeth
Prif Awdur: Miño Vaca, Rommel David (author)
Awduron Eraill: Rodríguez Azas, Jessica Paola (author)
Fformat: bachelorThesis
Iaith:spa
Cyhoeddwyd: 2022
Pynciau:
Mynediad Ar-lein:https://dspace.ueb.edu.ec/handle/123456789/4681
Tagiau: Ychwanegu Tag
Dim Tagiau, Byddwch y cyntaf i dagio'r cofnod hwn!