Análisis comparativo de técnicas clásica y de vanguardia en coctelería
Cocktails, as a culinary art focused on the mixing and presentation of drinks, experienced a notable evolution over time. The differences and similarities between classic and avant-garde cocktail techniques were explored through comparative analysis, highlighting their contribution to the art and sc...
Saved in:
Main Author: | Tello Velasteguí, Adriano Israel (author) |
---|---|
Format: | bachelorThesis |
Language: | spa |
Published: |
2024
|
Subjects: | |
Online Access: | https://dspace.uniandes.edu.ec/handle/123456789/18726 |
Tags: |
![]()
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Similar Items
-
Estudio del chilco (fuchsia magellanica) y su uso dentro de la coctelería en la ciudad de Ambato, provincia de Tungurahua
by: Crespo Vega, Gabriel Agustín
Published: (2024) -
Línea de cocteles inspirado en las aves residentes en las Islas Galápagos
by: Castro Medina , Christopher Andrés
Published: (2024) -
Rescate y difusión de la uvilla (Physalis Peruviana) y mortiño (Vaccinium Meridionale) aplicando las técnicas de coctelería clásica en la ciudad de Ibarra
by: Suárez Puente, Jonathan Santiago
Published: (2020) -
Preparación de tres cócteles usando uvilla, mucílago de cacao y ají
by: Toro Félix, David Alejandro
Published: (2025) -
Implementación de chicha de frutas como bases para la realización de cócteles
by: Rosero Rodríguez, Joshua Alexander
Published: (2025)