“DISEÑO DE LA GUÍA GASTRONÓMICA ANCESTRAL, MEDIANTE LA APLICACIÓN DE LA METODOLOGÍA DEL INVENTARIO REALIZADA POR EL MINISTERIO DE CULTURA, PARA RESCATAR TRADICIONES GASTRONÓMICAS EN LA COMUNIDAD COFAN DURENO DEL CANTÓN LAGO AGRIO, PROVINCIA DE SUCUMBÍOS

The investigative work called "Design of the Ancestral Gastronomic Guide, through the application of the inventory methodology carried out by the Ministry of Culture, to rescue gastronomic traditions in the Cofán Dureno community of the Lago Agrio canton, Sucumbíos province". The first obj...

Deskribapen osoa

Gorde:
Xehetasun bibliografikoak
Egile nagusia: Lapo Tandazo, José Abel (author)
Formatua: bachelorThesis
Hizkuntza:spa
Argitaratua: 2018
Gaiak:
Sarrera elektronikoa:http://dspace.unl.edu.ec/jspui/handle/123456789/19897
Etiketak: Etiketa erantsi
Etiketarik gabe, Izan zaitez lehena erregistro honi etiketa jartzen!