Elaboración de una bebida fermentada con probióticos a partir de lactosuero dulce saborizado con pulpa de mora (Rubus glaucus)”

La presente investigación tuvo por objeto desarrollar una bebida fermentada a partir de lactosuero dulce al 92 %, 95 % y 97 %, inoculada con un cultivo comercial mixto (Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Lactobacillus acidophilus y Bifidobacterium lactis) al 3 %...

Cur síos iomlán

Sábháilte in:
Sonraí bibleagrafaíochta
Príomhchruthaitheoir: Pilacuán Hernández, Shirley Dayán (author)
Formáid: bachelorThesis
Foilsithe / Cruthaithe: 2021
Ábhair:
Rochtain ar líne:http://repositorio.upec.edu.ec/handle/123456789/1315
Clibeanna: Cuir clib leis
Níl clibeanna ann, Bí ar an gcéad duine le clib a chur leis an taifead seo!