Cita APA (7th ed.)

Chapi Gordón, J. Y., & Trejo Muñoz, J. L. (2022). Extracción de pectina de las cáscaras de cacao Nacional y CCN – 51 para su aplicación en bocadillo de guayaba (Psidium guajava L.) y mortiño (Vaccinium Floribundum).

Cita Chicago (17th ed.)

Chapi Gordón, Jessica Yadira, i Jordie Lizbeth Trejo Muñoz. Extracción De Pectina De Las Cáscaras De Cacao Nacional Y CCN – 51 Para Su Aplicación En Bocadillo De Guayaba (Psidium Guajava L.) Y Mortiño (Vaccinium Floribundum). 2022.

Cita MLA (9th ed.)

Chapi Gordón, Jessica Yadira, i Jordie Lizbeth Trejo Muñoz. Extracción De Pectina De Las Cáscaras De Cacao Nacional Y CCN – 51 Para Su Aplicación En Bocadillo De Guayaba (Psidium Guajava L.) Y Mortiño (Vaccinium Floribundum). 2022.

Atenció: Aquestes cites poden no estar 100% correctes.