Chapi Gordón, J. Y., & Trejo Muñoz, J. L. (2022). Extracción de pectina de las cáscaras de cacao Nacional y CCN – 51 para su aplicación en bocadillo de guayaba (Psidium guajava L.) y mortiño (Vaccinium Floribundum).
Citace podle Chicago (17th ed.)Chapi Gordón, Jessica Yadira, a Jordie Lizbeth Trejo Muñoz. Extracción De Pectina De Las Cáscaras De Cacao Nacional Y CCN – 51 Para Su Aplicación En Bocadillo De Guayaba (Psidium Guajava L.) Y Mortiño (Vaccinium Floribundum). 2022.
Citace podle MLA (9th ed.)Chapi Gordón, Jessica Yadira, a Jordie Lizbeth Trejo Muñoz. Extracción De Pectina De Las Cáscaras De Cacao Nacional Y CCN – 51 Para Su Aplicación En Bocadillo De Guayaba (Psidium Guajava L.) Y Mortiño (Vaccinium Floribundum). 2022.
Upozornění: Tyto citace jsou generovány automaticky. Nemusí být zcela správně podle citačních pravidel..