APA (7th ed.) Citation

Chapi Gordón, J. Y., & Trejo Muñoz, J. L. (2022). Extracción de pectina de las cáscaras de cacao Nacional y CCN – 51 para su aplicación en bocadillo de guayaba (Psidium guajava L.) y mortiño (Vaccinium Floribundum).

Chicago Style (17th ed.) Citation

Chapi Gordón, Jessica Yadira, and Jordie Lizbeth Trejo Muñoz. Extracción De Pectina De Las Cáscaras De Cacao Nacional Y CCN – 51 Para Su Aplicación En Bocadillo De Guayaba (Psidium Guajava L.) Y Mortiño (Vaccinium Floribundum). 2022.

MLA (9th ed.) Citation

Chapi Gordón, Jessica Yadira, and Jordie Lizbeth Trejo Muñoz. Extracción De Pectina De Las Cáscaras De Cacao Nacional Y CCN – 51 Para Su Aplicación En Bocadillo De Guayaba (Psidium Guajava L.) Y Mortiño (Vaccinium Floribundum). 2022.

Warning: These citations may not always be 100% accurate.