Extración y cuantificación de capsacina a partir de cinco especies nativas del género Capsicum existentes en el Ecuador mediante cromatografía líquida de alta definición

Pepper genetic resources are important for being a natural source of capsaicin. The information about the magnitude of this feature in chili are scarce native Ecuador. The aim of this study was to identify and quantify capsaicin oleoresin Capsicum species in populations collected in the provinces of...

Cur síos iomlán

Sábháilte in:
Sonraí bibleagrafaíochta
Príomhchruthaitheoir: Balseca Álvarez, Diana Aurelia (author)
Rannpháirtithe: Rivadeneira Herrera, Lorena Anabel (author)
Formáid: bachelorThesis
Teanga:spa
Foilsithe / Cruthaithe: 2013
Ábhair:
Rochtain ar líne:http://dspace.ups.edu.ec/handle/123456789/9793
Clibeanna: Cuir clib leis
Níl clibeanna ann, Bí ar an gcéad duine le clib a chur leis an taifead seo!