Variación de la composición química de los aceites esenciales de cúrcuma (Curcuma longa), hierba luisa (Cymbopogon citratus) y jengibre (Zingiber officinale) en función del tipo de suelo y las variables climáticas de la zona de cultivo de las especies vegetales en las provincias de Santa Elena, Guayas, Los Ríos, Bolívar, Cotopaxi, Tungurahua, Chimborazo, Morona Santiago y Pastaza.

This research analyze the variation of the chemical composition of essential oils: Turmeric (Curcuma longa), Lemongrass (Cymbopogon citratus) and Ginger (Zingiber officinale) according to soil type and climatic variables in the area of culture plant species in Coast, Sierra and Eastern regions of th...

全面介紹

Saved in:
書目詳細資料
主要作者: Altamirano Campaña, Fredy Eduardo (author)
其他作者: Vásquez Lara, Katherine Jasmín (author)
格式: bachelorThesis
語言:spa
出版: 2016
主題:
在線閱讀:http://dspace.ups.edu.ec/handle/123456789/12136
標簽: 添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!