Colágeno aviar como alternativa emulsificante en la elaboración de salchicha, paté y mortadela.
The objective of this research is to suggest the use of poultry waste such as chicken feet for the generation of good products and implement them in the agro-industrial sector, generating a benefit in the production of meat products (sausage, pate and mortadella), specifically in the improvement of...
Saved in:
Main Author: | Carrasco Machado, Samuel Wladimir (author) |
---|---|
Format: | bachelorThesis |
Published: |
2024
|
Subjects: | |
Online Access: | http://dspace.utb.edu.ec/handle/49000/17057 |
Tags: |
![]()
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Similar Items
-
Desarrollo de una mayonesa utilizando aquafaba como emulsificante.
by: Ortuño Pazmiño, Juan Francisco
Published: (2022) -
Empleo de emulsificantes en la elaboración de chocolate en base a cacao ecuatoriano de la Región Norte de la Amazonía
by: Peñaloza Vera, Angely Nikol
Published: (2024) -
Incidencia de colágeno de pollo y temperatura del proceso en la calidad proteica de salchicha escalcada.
by: Basurto Calderón, Carlos Andrés
Published: (2015) -
Efecto del uso de un emulsificante de lípidos aquasterol en pollos cobb 500 machos sobre los parámetros productivos a 2.700 m.s.n.m
by: Delgado Yanza, Lucio Tito
Published: (2015) -
Evaluación productiva de pollos de engorde utilizando lecitina como emulsificante
by: Escudero Vilema, Edgar Felipe
Published: (2015)