Selectividad del cultivo de maíz (Zea mays L.) a la aplicación del herbicida Nicosulfuron en diferentes etapas de desarrollo
Maize (Zea mays L.) is in the most important group of grasses for human consumption, serving both for direct feeding and animal husbandry. Currently, around the world 645 414 836.10 tons of corn are produced on average, the main exporters of this product are the United States, Argentina and France....
Saved in:
Main Author: | Moyano Cercado, Mario Xavier (author) |
---|---|
Format: | bachelorThesis |
Published: |
2020
|
Subjects: | |
Online Access: | http://dspace.utb.edu.ec/handle/49000/8219 |
Tags: |
![]()
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Similar Items
-
Evaluación de selectividad de la mezcla herbicida nicosulfuron + atrazina en diferentes etapas de desarrollo en el cultivo de maíz
by: Vera Vera, Enoc Saúl
Published: (2016) -
Factores que regulan la selectividad de los herbicidas
by: Araujo Berrúz, Angely Andrea
Published: (2024) -
“Evaluación de la selectividad de herbicidas postemergentes, interaccionados con distancias de siembra en el cultivo de Maíz (Zea mays L.) en la zona de Puebloviejo”.
by: Mina Coello, Marioly Alexandra
Published: (2019) -
Respuesta de cuatro híbridos de maíz (Zea mays L.) a la aplicación de nicosulfuron
by: Pozo Burgos, Christian Leonel
Published: (2014) -
SELECTIVIDAD DE LOS DEFENSORES PÚBLICOS EN EL PATROCINIO DE DEMANDAS DE ALIMENTOS: INCUMPLIMIENTO DEL PRINCIPIO DE IGUALDAD
by: Mackliff Aguiar, Karen Gabriela
Published: (2023)