Evaluación de la adición de levadura de cerveza (Saccharomyces cerevisiae) en la alimentación de conejos (Oryctolagus cuniculus) en la etapa de crecimiento y engorde en el barrio la Cangahua del cantón Pujilì

The research: EVALUATE THE ADDITION OF BREWER’S YEAST (saccharomyces cerevisiae) IN THE RABBITS FEEDING (oryctolagus cuniculus) DURING THE GROWTH AND FATTENING PROCESS, in the LA CANGAHUA NEIGHBORHOOD IN PUJILÍ CITY, as an alternative diet inside the rabbits feeding. The objective was to test the we...

Disgrifiad llawn

Wedi'i Gadw mewn:
Manylion Llyfryddiaeth
Prif Awdur: Achote Caiza, Katty Ximena (author)
Fformat: bachelorThesis
Iaith:spa
Cyhoeddwyd: 2016
Pynciau:
Mynediad Ar-lein:http://repositorio.utc.edu.ec/handle/27000/3289
Tagiau: Ychwanegu Tag
Dim Tagiau, Byddwch y cyntaf i dagio'r cofnod hwn!