Implementación de un plan de mejora continua en el área de Producción de una empresa láctea.
The research focused on the implementation of a continuous improvement plan through visual management in a dairy company, the main objective was to launch a key tool for continuous improvement, the 5’S to generate greater productivity and a better work environment which help to foster a culture of q...
Saved in:
Main Author: | Bermúdez Vera, Luiggi Alexander (author) |
---|---|
Other Authors: | Villegas Ortega, Lesly Raquel (author) |
Format: | bachelorThesis |
Language: | spa |
Published: |
2020
|
Subjects: | |
Online Access: | http://repositorio.utc.edu.ec/handle/27000/6689 |
Tags: |
![]()
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Similar Items
-
Implementación de un plan de mejora continua en el área de Producción de una empresa láctea.
by: Bermúdez Vera, Luiggi Alexander
Published: (2020) -
Mejora continua del área administrativa, carrera Administración de Empresas Universidad Estatal Península de Santa Elena
by: Gonzalez Rivera, William Ismael
Published: (2022) -
Modelo de gestión por procesos y mejora continua aplicado al área de producción de la empresa Digu B&C
by: Fereño Gallo, Miguel Ángel
Published: (2022) -
Plan de mejora continua en los procesos de producción de la empresa BETO JR. para incrementar la productividad
by: Sánchez Solís, Andrea Nataly
Published: (2014) -
Plan para la implementación de las 5´s como herramienta de mejora continua en el área de producción de la empresa Kálido
by: Serrano Benalcázar, Juan Felipe
Published: (2018)