“Elaboración de una bebida fermentada a partir de leche y lactosuero dulce con la adición de kéfir y pulpa de fruta”
This research project was carried out at the Technical University of Cotopaxi, Faculty of Agricultural Sciences and Natural Resources of the Agroindustry Career, which aimed to prepare a fermented drink based on milk and sweet whey with the addition of kefir and pulp. Of fruit, for this, nine treatm...
Sábháilte in:
Príomhchruthaitheoir: | Revelo Melo, Keneth Josue. (author) |
---|---|
Formáid: | bachelorThesis |
Teanga: | spa |
Foilsithe / Cruthaithe: |
2023
|
Ábhair: | |
Rochtain ar líne: | http://repositorio.utc.edu.ec/handle/27000/10942 |
Clibeanna: |
![]()
Níl clibeanna ann, Bí ar an gcéad duine le clib a chur leis an taifead seo!
|
Míreanna comhchosúla
Míreanna comhchosúla
-
“Elaboración de una bebida fermentada a partir de leche y lactosuero dulce con la adición de kéfir y pulpa de fruta”
de réir: Revelo Melo, Keneth Josue.
Foilsithe / Cruthaithe: (2023) -
Obtención de Kefirán a escala piloto a partir de suero de queso fresco y gránulos de Kéfir
de réir: Pico Ayala, Katherin Mariuxi
Foilsithe / Cruthaithe: (2022) -
Estudio del procesamiento de una bebida lacto fermentada con sabor Arazá mediante un cultivo de hongos Kefir
de réir: Pico Chica, William Rolando
Foilsithe / Cruthaithe: (2020) -
Producción de una bebida funcional a partir de mezclas de suero de leche de cabra y jugos de frutos andinos, fermentadas con gránulos de kéfir
de réir: Nastar Marcillo, Diana Alexandra
Foilsithe / Cruthaithe: (2022) -
Características de una bebida fermentada elaborada con kéfir.
de réir: Montero Balvoa, Luis Miguel
Foilsithe / Cruthaithe: (2021)