Análisis de la comercialización de la producción de cacao theobroma cacao en los cantones Pasaje y Santa Rosa de la provincia de El Oro Ecuador
In order to analyze the cocoa market chain-level brokers and middlemen in the Passage and Santa Rosa in the province of El Oro cantons information from official national statistics on income type, mobilization report was collected from the study area to the port of departure and fluctuation in the p...
Saved in:
Main Author: | Jimbo Sarmiento, Rodrigo Joel (author) |
---|---|
Format: | bachelorThesis |
Language: | spa |
Published: |
2015
|
Subjects: | |
Online Access: | http://repositorio.utmachala.edu.ec/handle/48000/3044 |
Tags: |
![]()
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Similar Items
-
"Producción y comercialización de plantas clónales de cacao CCN51Theobroma cacao L.) en viveros del cantón Mocache, 2014".
by: Bueno Mera, Rosa María
Published: (2016) -
Métodos de fermentación en la calidad del cacao (Theobroma cacao) nacional y CCN-51, en el recinto Guapara, cantón Pangua, Moraspungo.
by: Caiza Puma, Marìa de Lourdes
Published: (2015) -
Efecto del silicio en el manejo fitosanitario del cultivo de cacao (Theobroma cacao L. Cv. CCN-51) en época lluviosa
by: Castillo Morejón, César Paúl
Published: (2019) -
Impacto del humus de lombriz y algas marinas en la producción de cacao CCN-51 (Theobroma cacao L.)
by: Alvarado Zamora, Henry Wellington
Published: (2024) -
Efecto de la aplicación de silicio en el manejo fitosanitario del cultivo de cacao (Theobroma cacao) variedad CCN-51
by: Beltrán Muñoz, Luis Emilio
Published: (2021)