Elaboración de bebidas energizantes “on the go” a base de productos ecuatorianos.

 

Authors
LinkVillacís Otero, Angel Edmundo; Gómez Salazar, Richard Alejandro
Format
MasterThesis
Status
publishedVersion
Description

The objective of this paper is to demonstrate the business opportunity that exists in regard to the production of organic guayusa, coffee, and cacao-based energy drinks, created in Ecuador. The targeted clients for this product are working professionals that are looking for an extra energy boost during the day to help them efficiently carry out their daily routine...
El presente trabajo tiene como objetivo demostrar la oportunidad de negocio que existe produciendo bebidas energéticas orgánicas a base de guayusa, café y cacao en el Ecuador. Los clientes enfocados son aquellos oficinistas que necesitan una bebida que les ayude a dar un toque de energía a su día...

Publication Year
2019
Language
spa
Topic
Nuevas empresas -- Dirección y administración -- Ecuador -- Tesis y disertaciones académicas
Bebidas -- Planificación empresarial.
Administración de empresas.
Ciencias sociales
Administración
Repository
Repositorio Universidad San Francisco de Quito
Get full text
http://repositorio.usfq.edu.ec/handle/23000/8520
Rights
openAccess
License
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/ec/