La vuelta al Ecuador en una dulce cucharada

 

Authors
Medina Sánchez, Camila Alejandra
Format
BachelorThesis
Status
publishedVersion
Description

The study of my thesis born with the need to find responses to the world of desserts in Ecuador answering questions like: Who were the ones who promoted the bakery in the country? Why the majority of the showcase desserts in Ecuador are named pastas? as well as the curiosity to promote desserts with French techniques and the mix of our flavors and preparations, analyzing the behavior of ourselves at the moment to taste them and knowing if they are accepted or not with the help of a tasting that bring your senses to their the highest level...
El estudio de mi tesis nació con la necesidad de buscar respuestas hacia el mundo dulce en Ecuador, preguntas como ¿Quiénes fueron los que impulsaron la pastelería en el país?, ¿ Porque la mayoría de postres de vitrina en Ecuador son llamados pastas?; así como también la curiosidad de impulsar postres creados con técnicas francesas en pastelería y la unión de los sabores o preparaciones nuestras, analizando el comportamiento de nosotros mismo al momento de probarlos y saber si los aceptamos o no con la ayuda de una cata que llevara sus sentidos a su máximo nivel...

Publication Year
2019
Language
spa
Topic
Postres -- Historia -- Ecuador -- Tesis y disertaciones académicas.
Confitería.
Tecnología
Cocina
Repository
Repositorio Universidad San Francisco de Quito
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http://repositorio.usfq.edu.ec/handle/23000/8075
Rights
openAccess
License
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/ec/