Badra lebanese fast food and drinks

 

Authors
Torres Espinosa, Gloria Lorena
Format
BachelorThesis
Status
publishedVersion
Description

Badra Lebanese Fast Food & Drinks was a project created for the first edition of the ¨Gastro Challenge¨ contest, where members of careers: gastronomy, management, interior design and advertising come together to demonstrate the skills of each career and together create a restaurant that will last for three weeks. To have a sustainable business is based primarily build a business plan, which will give us the basis and foundation necessary to succeed. It is also essential to have a brand and this requires conceive through brand building. It is also essential market research, including a creative brief and a marketing plan, to create an advertising campaign to generate good business communication to increase consumption of our product.
Badra Lebanese Fast Food & Drinks, es un proyecto creado para la primera edición del concurso ¨Gastro Challenge¨, en donde miembros de las carreras de: gastronomía, administración, diseño de interiores y publicidad, se unen para demostrar las habilidades de cada carrera y poder crear conjuntamente un restaurante que tendrá la duración de 3 semanas en funcionamiento. Para tener un negocio sustentable es primordial construirlo a base de un plan de negocios, el cual nos dará las bases y el fundamento necesario para tener éxito. Además es básico tener una marca y para ello se necesita concebirla mediante una construcción de marca. También es fundamental una investigación de mercado, que incluya un brief creativo y un plan de marketing, para poder crear una campaña publicitaria que genere una buena comunicación comercial para incrementar el consumo de nuestro producto.

Publication Year
2014
Language
esp
Topic
Posicionamiento (Publicidad) - Restaurantes
Servicio de comidas y bebidas - Restaurantes
Marketing
CIENCIAS SOCIALES
MARKETING
Repository
Repositorio Universidad San Francisco de Quito
Get full text
http://repositorio.usfq.edu.ec/handle/23000/3683
Rights
openAccess
License
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/ec/