Black and Red

 

Authors
Pazmiño Vintimilla, Juan Bernardo
Format
BachelorThesis
Status
publishedVersion
Description

Black and Red was founded by Juan Bernardo Pazmiño in September 2010, is a delicatessen – restaurant in Cumbaya which is characterized by providing a superior service, quality products and a comfortable place to spend your free time. It´s a business that currently has three main activities, selling Mexican food, Frozen Yogurt - desserts and deli products, works under the operating permission of food and beverages. Their main target are all the students of the San Francisco´s University, and the main activity nowadays it’s to bring it up business with different strategic alliances.
Black and Red fundado por Juan Bernardo Pazmiño en septiembre del 2010, es un delicatesen, restaurante ubicado en Cumbaya. Se caracteriza por brindar un servicio de primera, productos de alta calidad y un ambiente cómodo y juvenil para pasar el tiempo libre. Es un negocio que actualmente consta de tres actividades principales, venta de comida mexicana, venta de yogures frozen y postres y venta de productos de delicatesen, trabaja bajo el permiso de funcionamiento de alimentos y bebidas preparadas para su consumo inmediato. Su público objetivo son estudiantes de la USFQ, y su principal objetivo en la actualidad es sacar adelante al negocio con las distintas estrategias de diferenciación y con las alianzas estratégicas de esta última temporada.

Publication Year
2012
Language
esp
Topic
Planificación empresarial - Restaurantes
CIENCIAS SOCIALES
INDUSTRIA
Repository
Repositorio Universidad San Francisco de Quito
Get full text
http://repositorio.usfq.edu.ec/handle/23000/1745
Rights
openAccess
License
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/ec/