Proyecto del trabajo final de titulación Kebabs plan de carrera con planes y fondos de jubilación.

 

Authors
Mendizábal Bermeo, Diego Esteban
Format
BachelorThesis
Status
publishedVersion
Description

This final graduation paper grade from the University San Francisco of Quito is a business plan that aims to show a market opportunity in the fast food industry in Ecuador. To make this business plan an opportunity we introduced new concepts in both, the operational side of the business as well as in the administrative side. Our aim is to achieve rapid and sustained expansion. It's get through two key aspects of our business. One is to generate loyalty from our employees through a career plan linked to plans and retirement funds. And the second is to generate loyalty from our clients through our concept of a meal that is fast and healthy at the same time. Both actions saved an expansion strategic sense differentiating KEBABS within the market.
Este trabajo final de titulación de grado de la Universidad San Francisco de Quito es un plan de negocios que pretende mostrar una oportunidad de mercado en la industria de comida rápida del Ecuador. Para hacer de este plan de negocios una oportunidad se introducen conceptos novedosos tanto en el aspecto operacional del negocio como también en el aspecto administrativo. Nuestro fin es obtener una expansión rápida y sostenida. Ésta la obtendremos por medio de dos primordiales aspectos de nuestro negocio. Uno es el generar fidelidad por parte de nuestros empleados gracias a un plan de carrera vinculado a planes y fondos de jubilación. Y el segundo es generar fidelidad por parte de nuestros clientes gracias a nuestro concepto de una comida que sea rápida y sana a la vez. Ambas acciones guardan un sentido estratégico de expansión para KEBABS diferenciándolo dentro del mercado.

Publication Year
2012
Language
esp
Topic
Administración de empresas
Comercio
CIENCIAS SOCIALES
Repository
Repositorio Universidad San Francisco de Quito
Get full text
http://repositorio.usfq.edu.ec/handle/23000/1658
Rights
openAccess
License
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/ec/