Effects of humic acids supplementation on pig growth performance, nitrogen digestibility, odor and ammonia emission

 

Authors
Loyola Andrade, Nicole Alejandra
Format
BachelorThesis
Status
publishedVersion
Description

Three experiments were carried out, in which humic acids were supplemented in the diet of pigs and its effects on growth performance, N digestibility, ammonium emissions and odor of feces were evaluated. In the first experiment, 16 pigs (41 ± 3 d) were divided in blocks according to its initial...
Se llevaron a cabo tres experimentos, en los que cuales se suplementó ácidos húmicos en la dieta de cerdos y se evaluaron los efectos en los parámetros de crecimiento, digestibilidad de N, emisiones de amonio y olor de las heces. En el primer experimento, se dividió en bloques a un grupo de 16 cerdos (41 ± 3 d) según su peso inicial...

Publication Year
2019
Language
Topic
Cerdos -- Cría -- Tesis y disertaciones académicas.
Cerdos -- Alimentacion y alimentos.
Ciencias agropecuarias
Cría de animales
Repository
Repositorio Universidad San Francisco de Quito
Get full text
http://repositorio.usfq.edu.ec/handle/23000/8628
Rights
openAccess
License
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/ec/